Tweedehands studieboeken

Tweedehands studieboeken

Tweedehands studieboeken zijn handig als je studeert en krap bij kas zit. Ook al betalen je ouders je studie voor je, ook zij hebben waarschijnlijk de laatste jaren een paar stappen terug moeten doen voor wat betreft de financiën. Zij zullen het dus ook prettig vinden als je de mogelijkheid vindt om tweedehands studieboeken te kopen.

Tweedehands studieboeken zijn namelijk een heel stuk goedkoper dan nieuwe en zijn vaak in perfect werkbare staat volgens de experts van 2de-Hands-Boeken.be.

Tweedehands studieboeken

Waar kun je tweedehands studieboeken kopen?

Er zijn verschillende mogelijkheden om aan tweedehands studieboeken te komen. Een makkelijke manier is om de boeken van iemand die een jaar hoger zit dan jij over te nemen. Misschien ken je al iemand op je opleiding, zoniet, dan kun je en briefje op het prikbord hangen waar je op schrijft dat je op zoek bent naar iemand in leerjaar xx waar je de boeken graag van zou willen over nemen.

Veel gebruikelijker is het tegenwoordig echter om je boeken aan het eind van het schooljaar terug te verkopen aan de (online) boekhandel en meteen nieuwe te bestellen. Daarbij heb je meestal de mogelijkheid om te kiezen tussen echte nieuwe boeken of tweedehands studieboeken.

Op die manier kun je dus in één handeling je oude boeken te koop aanbieden en de boeken voor het komende jaar bestellen.