Tweedehands studieboeken verkopen

Tweedehands studieboeken verkopen

Als je klaar bent met je studie, of je stroomt door naar het volgende jaar, dan zit je veelal met boeken die je niet meer zult gebruiken. Het is dan slim om even uit te zoeken waar je tweedehands studieboeken verkopen kunt.

Sommige boekwinkels hebben een afdeling met tweedehands boeken zodat je er je oude boeken aan kunt bieden. Maar je kunt ook tweedehands studieboeken verkopen via grote websites zoals Marktplaats of Bol.com.

Ook zijn er gespecialiseerde boekhandels die zich vooral richten op de in- en verkoop van studieboeken.

Tweedehands studieboeken verkopen

Een voorbeeld daarvan is Van Dijk.

Via Van Dijk kun je dus ook je tweedehands studieboeken verkopen, en het is volgens Marilyn ook allemaal goed en vlot geregeld via hun website. Het is zonde om de boeken te laten liggen en je kunt er vaak een aardig bedragje voor ontvangen dat je kunt gebruiken om te investeren in je studieboeken voor het komende leerjaar.

Het makkelijkst is om een verkoopaccount aan te maken bij één van de grote webwinkels en daar je boeken te koop aan te bieden. Zo kun je in een paar weken je tweedehands studieboeken verkopen en je geld in ontvangst nemen! En als je slim bent, bestel je meteen de nieuwe boeken voor het komende jaar.