Oude studieboeken verkopen

Oude studieboeken verkopenOude studieboeken verkopen

Een nieuwe studie, een nieuw leerjaar. Maar wat doe je met je oude boeken? Laat je die in de kast staan stoffig te worden? Zonde!

Je kunt beter je oude studieboeken verkopen en een leuk bedragje ontvangen. Dat kun je gebruiken voor nieuwe studieboeken (of iets anders natuurlijk).

Sommige mensen zien enorm op tegen de rompslomp van het schoolboeken kopen en verkopen, maar eigenlijk is dat helemaal niet nodig.

Tegenwoordig kun je je studieboeken kopen en verkopen via de grote websites en dat is helemaal niet moeilijk.

Oude studieboeken verkopen is heel simpel

Wil je oude studieboeken verkopen dan maak je in een paar muisklikken een verkoop account aan. Vervolgens pak je de boeken die kwijt wilt erbij en vul je op de site de titel, omschrijving e.d. van elk boek in. Waarschijnlijk kost het je nog geen kwartier om een account aan te maken en alle boeken erop te zetten.

Als de boeken door iemand gekocht worden, dan kun je daarvoor een pakbon uitprinten en daarmee het boek opsturen – vaak worden de kosten die hieraan verbonden zijn zelfs gedekt door de verkoper. Vervolgens krijg je in korte tijd het geld dat je met oude studieboeken verkopen verdient overgemaakt. Makkelijk kan niet toch? Zelfs voor iemand die weinig ervaring heeft met computers en niet van administratie houdt, is dit een klein klusje dat zo geklaard is!