Gratis studieboeken

gratis studieboekenGratis studieboeken

Het leven is al duur genoeg, daar wil je echt niet ook nog eens de extra kosten voor dure studieboeken bij hebben. Je studieboeken bestel je dan ook zo goedkoop mogelijk. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om gratis studieboeken te downloaden als e-books.

Bij Bookboon.com of Mijnstudentenleven.nl kun je bijvoorbeeld een uitgebreid scala aan e-books helemaal voor niets downloaden. De boeken zijn geschreven door professoren en van goede kwaliteit. Kijk maar eens rond op internet en ontdek het studieboek dat jij nodig hebt, gratis en voor niets! Als je toch graag een “fysiek” boekt hebt kan je altijd op een goedkope laserprinter (alle info hier) gewoon hoofdstuk per hoofdstuk afdrukken en de zaken die je écht wil lezen zo bekijken.

Gratis studieboeken verkopen en kopen

Wil je graag oude studieboeken verkopen dan wil je over het geringe bedrag dat je ervoor terugkrijgt niet ook nog eens geld afstaan aan de ‘bemiddelaar’. Gelukkig kan je dat bijna overal online gratis studieboeken te koop aanbieden. Maak een account aan op bijvoorbeeld Bol.com, Studieboeken.nl, Marktplaats enzovoorts en zet je boeken te koop. Je bereikt op die manier enorm veel mensen en hebt zeer waarschijnlijk in korte tijd je boeken verkocht.

Dit is een zeer makkelijke manier om van je boeken af te komen, helemaal als je het combineert met het bestellen van de boeken die je het komende leerjaar nodig hebt. Zo vang je twee vliegen in één klap!